PUUUR Counseling

Loop je vast in het leven? Laten bepaalde gevoelens je niet los? Heb je het gevoel dat je de grip op je leven aan het verliezen bent? Als counselor sta ik samen met jou stil bij wat jou bezig houdt, wat voor jou van betekenis is en wat aandacht vraagt.

Het beeld dat we van onszelf hebben kan vertroebeld zijn door wat we in het verleden hebben meegemaakt. Zonder dat we het beseffen, kunnen bepaalde gedachten, patronen of gedragingen uit ons verleden een grote invloed hebben op het NU. Samen proberen we deze patronen helder te krijgen waardoor je in staat bent de brug te slaan naar het heden.
We gaan op zoek naar wat jij nodig hebt voor herstel of verandering om (terug) in beweging te geraken en te groeien naar een meer intens en betekenisvol leven.

PUUUR Counseling

Voor wie?

Voor wie?

Ik bied psychosociale begeleiding voor elke (jong)volwassene bij thema’s zoals

• geblokkeerde en moeilijke emoties
• vastlopen in het leven
• onzekerheid en assertiviteit
• angsten (zorgen maken, piekeren, paniekaanvallen)
• levens- en zingevingsvragen
• persoonlijke groei
• ondersteuning bij het maken van keuzes en nieuwe stappen
• zelfbeleving (omgaan met laag zelfbeeld, faalangst, schaamte,...)
• omgaan met existentiële thema's (angst voor de dood, zoeken naar identiteit,...)
• grenzen aangeven

In een kennismakingsgesprek verhelderen we samen je hulpvraag. We kijken naar wat jij nodig hebt en wat helpend is voor jou. Als blijkt dat andere zorg meer passend is, bespreken we een eventuele doorverwijzing. Ook samenwerkingen met andere hulpverleners zijn mogelijk indien dit in de loop van het begeleidingstraject nodig is.

PUUUR Julie

Mijn naam is Julie Ennekens (°1987), erkend counselor vanuit de experiëntiële en cliëntgerichte benadering, hulpverlener en leerkracht lager onderwijs (psychosociale vaardigheden). 


Vanuit mijn werkervaring ben ik dagdagelijks bezig met het begeleiden en ondersteunen van kinderen en (jong)volwassenen. De rode draad doorheen mijn loopbaan is mensen terug in beweging brengen als ze even vastlopen, door hun eigen groeikrachten aan te spreken en door het versterken van hun innerlijk kompas. Dit doe ik met veel zorg, mildheid, respect, discretie en openheid.


Naast mijn praktijkervaring vormen ook verschillende opleidingen (waaronder de driejarige opleiding tot coach/counselor aan het opleidingscentrum Focus on Emotion), het samenvloeien van mijn levenservaring en het grondig verkennen van mijn eigen belevingswereld de voedingsbodem voor mijn werk als counselor.


Als counselor ben ik erkend lid van VVCEPC (Vereniging van Cliëntgericht-Experiëntiële therapeuten en counselors).


Ook zelf blijf ik groeien en bijleren. Het volgen van supervisie, intervisie en persoonlijke therapie zijn voor mij als counselor dan ook van essentieel belang voor mijn persoonlijk groei en professionele ontwikkeling als counselor.


Wil je graag meer weten over het verschil tussen een counselor, een coach, een psychotherapeut en een psycholoog: meer info vind je hier. Bij PUUUR Counseling staat er, in tegenstelling tot wat u op deze pagina leest, géén limiet op het aantal sessies.
Blijf dicht bij jezelf om ver te geraken (Bond zonder naam)

Neem gerust contact met me op!

€ 50 euro/ sessie van 1 uur
telkens op afspraak

Waar?
Atelier PUUUR Bordekensstraat 86, Hofstade

Mail me:
julie.ennekens@gmail.com

Bel me:
0472 69 43 64

Zet de eerste stap!
Top