Massages

Laat je helemaal losmaken

Sometimes the most productive thing you can do is RELAX!

Of je nu net graag een meer ontspannende massage hebt of liever een deep tissue massage waar echt wordt gezocht naar alle blokkades, we staan voor je klaar!

We starten en eindigen graag met een heerlijk, fris fruitwatertje of een warme kruidenthee om je echt een ultiem onthaast-momentje te geven.

Tijd om een uurtje voor jezelf te gunnen?

Door een massage wordt automatisch endorfine en oxytocine aangemaakt, het geluksgevoel wordt bevorderd. Daarbovenop wordt je adrenaline-level ook aangepakt wat onze stress – grote boosdoener van onze tijd - doet dalen!


Audrey pakt je vaste schouders en knopen aan en zoekt je vaste punten op in je lichaam om deze los te werken.


Soms moet je jezelf eens echt een uurtje rust gunnen en je even helemaal weghalen uit onze drukke wereld om terug helemaal in balans te komen.


De Vunkuwa Deep Tissue Massage is een bijzondere massagetechniek die afkomstig is van authentieke en traditionele wijzen van Afrikaanse therapie en geneeswijzen. Door middel van duw-, trek- en schud-bewegingen maken we het lichaam los en gaan we blokkades opzoeken en wegwerken.


Het is op het moment van gebeuren geen ontspanningsmassage maar zorgt achteraf wel voor een ontspannen gevoel in het lichaam.


Het best werk je heel het lichaam af, beginnend aan de voeten tot de nek om op die manier alle afvalstoffen naar buiten te krijgen.


Maar ook meer intens op een bepaald lichaamsdeel werken zoals de billen en rug kan ideaal zijn bij veel bureauwerk!


PRIJS:


€ 65,- voor een behandeling van 1 uur.
Reserveer jouw momentje via een smsje naar Audrey
Wanneer? Woensdagvoormiddagen in ons Atelier of bekijk jouw momentje met Audrey.

Reserveer jouw moment via een smsje naar 0474 49 11 83
Top