Groepslessen

Samen bewegen in een onthaaste sfeer

Groepslessen

Om samen in een flow te bewegen, connecteren en groeien werken wij met vaste reeksen.

Onze reeks loopt nu ten einde in juni.
Voor de zomer kiezen we voor 3 maanden losse lessen met de optie van een zomer-abonnement. Een nieuwe vaste reeks start in oktober!

ZOMER-ABONNEMENT (jul tem sept): € 100,-

Proeflessenkaart (3 lessen): € 35,-
(Level Up) Pilates of Hatha Yoga-reeks ( 60 min): € 95,-
Yin-Yoga of Vinyasa reeks (75 min): € 105,-
Flexi-kaart: € 130,- (10 beurten)


Reserveren is verplicht via de agenda: Na inloggen in onze nieuwe agenda kan je beurten aankopen en meteen jouw plekje reserveren.

Na de les extra connecteren en tijd om na te praten en genieten van een fris fruitwatertje of een heerlijk warm theetje!

!! Reeks-inschrijvingen krijgen voorrang aangezien we hier echt in geloven en dit echt willen stimuleren. Personen met een flexikaart vullen de plaatsjes op en voor hen gaan de lessen in de agenda open om te boeken vanaf 24 april 17u00.

Reserveer hier!
donderdagen

PUUUR Pilates

Controle en luisteren naar je lichaam staan centraal om zo je kracht en lenigheid op te bouwen, maar steeds graag met een lach, plezier en pure goesting!
Pilates is top voor iedereen, omdat je zelf je tempo en moeilijkheid kan bepalen en het ook steeds kan blijven opbouwen.

De 6 pijlers van Pilates komen terug in elke les:

1. Centrering vanuit het krachtcentrum
2. Controle
3. Concentratie
4. Ademhaling
5. Visualisatie
6. Flow

Soms zullen we ook gebruik maken van materialen zoals gewichten, rekkers en een bal.

De les Pilates Level Up is om net dat stapje verder te gaan en de basis uit te breiden naar uitdagendere oefeningen die nog meer controle vergen.

maandagen & woensdagen

PUUUR Yoga Time

Lieselot, sunseeker en yogadocent (RYT 200 Yoga Alliance), dompelt ons onder in de wereld van yoga. Doe mee en ontdek zowel de diepe vinyasa houdingen als de relaxe yin stretches.

Maandag wordt de stretch & relax avond in ons atelier: Je spierkracht wordt beperkt tot het minimum zodat jij volledig kan focussen op het ontspannen, loslaten en overgave door intense stretches en zachte houdingen.

Op woensdagen is het tijd voor die actieve energieboost met hatha en vinyasa. We zoeken meer die energieke flow op met enerzijds stevige houdingen en actieve bewegingen anderzijds met zowel pittige als zoete vinyasa's, op het ritme van je ademhaling. Deze lessen gaan door in Perk.

Voor ieder wat wils dus én een ideale combo.

Ontdek snel nog meer uitleg en info in onze agenda.

Inschrijven
PUUUR Bewegen

Planning & nuttige info sportlessen

Ons Pop Up Atelier is in Hofstade in een cosy ateliertje met prachtige tuin. Enkel de yoga-lessen op woensdagavond van Lizzy gaan ergens anders door in Perk.

Enkele handige weetjes:

• De proeflesjes zijn kan je 1 maal aankopen. Erna kies je voor een reeks of de flexikaart
• Bij de reeksen schrijf je je in voor de startles en ben je automatisch voor de hele reeks ingeschreven. Jij krijgt als eerste voorrang om je plaats te reserveren.
• Personen met een flexikaart kunnen los een lesje boeken, voor hen gaan deze lessen wel pas open een dag voor start van de reeksen. (vanaf 24 april 17u)
• Je hebt ook de mogelijkheid om uitzonderlijk eens een les te wisselen indien je de les van jouw reeks niet kan volgen (afh van beschikbaarheid).
• de reeksen zijn voor 8 weken en een wissel is geldig gedurende die 8 weken.

Reserveer hier

Pilates & Yoga ONLINE


Ook zin om samen ONLINE met ons te (blijven) bewegen? Check dan zeker ons PUUUR at home assortiment en geniet van jouw eigen pilates & yoga-momentje waar & wanneer je maar wil! 

Starter? Al fervente pilatesser maar je wil yoga wel al eens ontdekken of andersom? check dan zeker verder!
Andere online pakketjes zijn in de maak en we hopen deze asap met jullie te delen :)


PUUUR at home

Zwanger of net bevallen?

Dan is Mama Moves Mechelen - onze kleine spruit opgericht in 2019, met Tessy in samenwerking met Health in Progress - jouw place to be: lessen en workshops specifiek voor jullie fit mama's (to be). 

Nog beurten van Atelier PUUUR over? No worries, licht ons in en wij bevriezen deze voor jou tot na je postnataal herstel om dan terug bij ons je mat uit te rollen.

Ik ben een fit mommie (to be)
Top