pilates & yoga it is!

klaar om je mat uit te rollen? scroll down voor wat meer uitleg over onze lessen en nuttige weetjes.

liever meteen naar het lessenrooster!
samen bewegen in een onthaaste sfeer

groepslessen

In ons Atelier kan je terecht voor groepslessen pilates, vinyasa yoga, hatha yoga en yin yoga. Dit van zondag tot en met donderdag.


Ben je nieuw bij Atelier PUUUR? Maak dan eerst een login aan in onze agenda, dat doe je hier. Daarna kan je je lessen naar keuze inboeken in het lessenrooster. Alle nieuwe leden kunnen aan laag tarief een groepslessen pakket aankopen, zodat jij verschillende lessen en/of enkele weken na elkaar kan uitproberen.

De verschillende formules om lessen te volgen:Aangezien we werken met een beperkt aantal plaatsen in de lessen, is reserveren verplicht. Is de les volboekt? Zet je dan op de wachtlijst! Van zodra er een plekje vrijkomt wordt je hiervan op de hoogte gebracht.

Reserveer hier!
grow with the flow

PUUUR Pilates + HIIT & Pilates

Controle en luisteren naar je lichaam staan centraal om zo je kracht en lenigheid op te bouwen, maar steeds graag met een lach, plezier en pure goesting!


Pilates is top voor iedereen, omdat je zelf je tempo en moeilijkheid kan bepalen en het ook steeds kan blijven opbouwen.

De 6 pijlers van Pilates komen terug in elke les:


1. Centrering vanuit het krachtcentrum


2. Controle


3. Concentratie


4. Ademhaling


5. Visualisatie


6. Flow


Soms zullen we ook gebruik maken van materialen zoals gewichten, rekkers en een bal.


De les Pilates Advanced is om net dat stapje verder te gaan en de basis uit te breiden naar uitdagendere oefeningen die nog meer controle vergen.

ik wil mijn pilatesmat uitrollen
you are one yoga class away from a good mood

PUUUR Yoga Time

Je kan je mat komen uitrollen voor zowel diepe hatha houdingen en pittige vinyasa flows als de relaxe yin stretches. Voor ieder wat wils dus.

Maandag wordt de yin&relax avond waar de spierkracht beperkt wordt tot het minimum zodat jij volledig kan focussen op het ontspannen, loslaten en het overgeven aan intense stretches en zachte houdingen.

Meer yang energie bij een hatha en vinyasa les waar je een actieve energieboost krijgt. We zoeken meer die energieke flow op met stevige "hatha-" houdingen en actieve bewegingen enerzijds en zowel pittige als zoete vinyasa-flows, op het ritme van je ademhaling, anderzijds.

wij vinden een zachte yin-les trouwens een ideale combo met een actieve pilates/hatha/vinyasa les om zo misschien 2-wekelijks jouw me-moment in te plannen.

meer info per yogavorm en inschrijven kan hier!
PUUUR Bewegen

Planning & nuttige info sportlessen

Ons Atelier vind je in Eppegem, rustig en makkelijk gelegen tussen Mechelen en Vilvoorde.


Enkele handige weetjes:

 • Kom op tijd! Wees 5 minuten voor de les aanwezig zodat je rustig je plekje kan kiezen en zo de les voor iedereen tijdig kan starten en eindigen.
 • Kan je toch niet naar de les komen? Je kan je steeds zelf via het lessenrooster kosteloos tot 4uur op voorhand uitschrijven.
 • Het proeflessenpakket is enkel voor nieuwe leden en kan eenmalig aangekocht worden.
 • Lessenkaarten en abonnementen zijn persoonlijk en op naam. Deze kunnen dus niet gedeeld worden. Je kan uiteraard wel iemand anders in jouw plaats sturen wanneer je zelf last minute toch niet kan komen.
 • Maandelijks houden we een XL-sessie in thema. Alle info hieromtrent wordt steeds meegedeeld via onze nieuwsbrief en social media.

Reserveer hier

nuttige weetjes

wat heb je nodig?

 • een (yoga)matje – matjes liggen klaar voor jou bij het begin van de les. Je kan ook je eigen yogamatje meenemen indien je dit liever hebt.
 • draag gemakkelijk zittende kledij, waarin je makkelijk kan bewegen.
 • eventueel een drinkbus water, dekentje (savasana) en handdoekje.
 • props (blocks, riemen, dekens, bolsters, bal en kussentje) zijn aanwezig.

prijzen:


 • proeflessen: €35,- voor 3 lessen
 • abonnement: €75,-/maand
 • 10-beurtenkaart: €140,-
 • losse les 60min: €16,-

waar is het?

Atelier PUUUR
Kreupelstraat 15
1980 Eppegem
ideaal gelegen tussen Mechelen en Vilvoorde.

met de auto of fiets?

 • auto: gratis parkeren kan in de straat of naastliggende straten (of op parking Colruyt, tot 20u). Voorlopig NIET parkeren op de oprit.
 • te voet: je mag de oprit opwandelen, links langs de garages doorkomen, naar ons atelier achteraan.
 • met de fiets? kom dan gerust meteen tot aan het atelier achteraan waar je je fiets kan parkeren.

Pilates & Yoga ONLINE


Starter? Al fervente pilatesser maar je wil yoga ook wel eens ontdekken of andersom? check dan zeker verder!
Andere online pakketjes zijn in de maak en we hopen deze asap met jullie te delen :)Geniet van jouw eigen pilates & yoga-momentje waar & wanneer je maar wil!

Hou onze sociale media in de gaten want wij zijn volop aan het werken aan een nieuw online platform.

ik wil PUUUR at home

Zwanger of net bevallen?

Dan is Mama Moves Mechelen - onze kleine spruit opgericht in 2019, met Tessy in samenwerking met Health in Progress - jouw place to be: lessen en workshops specifiek voor jullie fit mama's (to be). 

Nog beurten van Atelier PUUUR over? No worries, licht ons in en wij bevriezen deze voor jou tot na je postnataal herstel om dan terug bij ons je mat uit te rollen.

Ik ben een fit mommie (to be)
Top