pilates & yoga it is!

Hieronder vind je het lessenrooster en algemene info over onze groepslessen.

Samen bewegen in een onthaaste sfeer

Groepslessen

In ons Atelier kan je terecht voor groepslessen yin yoga, pilates, HIIT & Pilates, vinyasa yoga en hatha yoga. Dit van zondag tot en met donderdag.


Ben je nieuw bij Atelier PUUUR? Maak dan eerst een login aan in onze agenda, dat doe je hier. Daarna kan je je lessen naar keuze inboeken in het lessenrooster. Alle nieuwe leden kunnen aan laag tarief een proeflessen pakket aankopen, zodat jij verschillende lessen en/of enkele weken na elkaar kan uitproberen.

Aangezien we werken met een beperkt aantal plaatsen in de lessen, is reserveren verplicht. Is de les volboekt? Zet je dan op de wachtlijst! Van zodra er een plekje vrijkomt wordt je hiervan op de hoogte gebracht.

Reserveer hier!

Handig om weten:

 • Kom op tijd! Wees 5 minuten voor de les aanwezig zodat je rustig je plekje kan kiezen en zo de les voor iedereen tijdig kan starten en eindigen.
 • Kan je toch niet naar de les komen? Je kan je steeds zelf via het lessenrooster kosteloos tot 4uur op voorhand uitschrijven. (tot 12u voor een ochtendles)
 • Het proeflessenpakket is enkel voor nieuwe leden en kan eenmalig aangekocht worden.
 • Lessenkaarten en abonnementen zijn persoonlijk en op naam. Deze kunnen dus niet gedeeld worden. Je kan uiteraard wel iemand anders in jouw plaats sturen wanneer je zelf last minute toch niet kan komen.
 • Maandelijks houden we een workshop (+/- 2 uur). Alle info hieromtrent wordt steeds meegedeeld via onze nieuwsbrief en social media. Inschrijven voor deze lessen gebeurt via de website (niet in het lessenrooster).

Reserveer hier
Welke vorm van yoga past bij mij?

PUUUR Yoga Time

Je kan je mat komen uitrollen voor zowel de krachtige hatha houdingen, de pittige vinyasa flows alsook de zachte yin stretches. Er is een yogastijl voor iedereen!

Bij yin yoga beperken we de spierkracht tot het minimum zodat jij volledig kan focussen op het ontspannen, loslaten en het overgeven aan intense stretches en zachte houdingen.
Yin yoga is een echte stretchles waar we al onze spieren en ons lijf gaan verzachten.


Meer yang energie bij een hatha en vinyasa les waar je een actieve energieboost krijgt. We zoeken meer die energieke flow op met stevige hathahoudingen en actieve bewegingen bij de zoete vinyasa-flows, dit allemaal op het ritme van je ademhaling. Focus bij deze lessen ligt op kracht, flexibiliteit en stabiliteit opbouwen.

Jouw yogamomentje vastpinnen kan hier !
Wat houdt pilates net in?

PUUUR Pilates + HIIT & Pilates

Controle en luisteren naar je lichaam staan centraal bij pilates om zo je kracht en lenigheid op te bouwen, dit steeds graag met een lach, plezier en pure goesting!


Pilates is top voor iedereen, omdat je zelf je tempo en moeilijkheid kan bepalen en het ook steeds kan blijven verfijnen.

De 6 pijlers van Pilates komen terug in elke les:


 1. Centrering vanuit het krachtcentrum
 2. Controle
 3. Concentratie
 4. Ademhaling
 5. Visualisatie
 6. Flow

Soms zullen we ook gebruik maken van props zoals gewichten, rekkers en een bal.

ik wil mijn pilatesmat uitrollen

Je bent voor mij een erg rustig en motiverend persoon. Je bent super vriendelijk en wil voor iedereen goed doen. Ik kies erg bewust om bij jou Pilates te volgen. Je kan super goed iemand motiveren en zoekt naar vormen waar iedereen zich goed bij voelt.

Leonie

Voor mij zijn jou lesjes eigenlijk de ideale aanvulling op de cardio-lessen die ik bij Isha volg. Ik heb in het verleden een aantal Pilates lessen gevolgd, maar vond ze doen wat te soft en te airobic-achtig. Ik vind het in jouw lessen heel fijn dat er altijd verschillende mogelijkheden en opties zijn, en je de les dus aan je eigen niveau kan aanpassen.Ook fijn dat je altijd toegankelijk bent, en open staat voor suggesties en vragen. Voor mij straal je een heel positieve en energieke energie uit (en geef je die ook door). Mij heb je al heel wat geïnspireerd!

Els

Ik weet dat de oefeningen die jij ons geeft goed gekozen zijn, dat alles aan bod komt, dat er rekening gehouden wordt met blessurepreventie en dergelijke. En dat vind ik ook heel belangrijk. Komt nog eens bovenop dat ik jou natuurlijk heel graag steun. Ik ben graag actief bezig en voel achteraf heel graag de pijn...zonder mij daarvoor in het zweet te werken 😃 Dat is ook ideaal om te combineren met het werk. Ik kan dit ertussen nemen zonder daarna nog tijd te moeten voorzien om te douchen of zo...een beetje deo is genoeg 😉 Ideale combo werk-ontspanning.

Sara

Zwanger of net bevallen?

Dan is Mama Moves Mechelen - onze kleine spruit opgericht in 2019, met Tessy in samenwerking met Health in Progress - jouw place to be: lessen en workshops specifiek voor jullie fit mama's (to be). 

Nog beurten van Atelier PUUUR over? No worries, licht ons in en wij bevriezen deze voor jou tot na je postnataal herstel om dan terug bij ons je mat uit te rollen.

Ik ben een fit mommie (to be)
Top