Groepslessen

Pilates & Yoga Live ONLINE

Door Covid19 zijn al onze lessen in real life en events voorlopig on hold... 


Toch zin om samen met ons te blijven bewegen? Voeg je dan zeker toe tot onze PUUUR at home community en geniet van wekelijkse yoga & pilates! Join onze community.

Even wat te hectisch en gewoon zin sporadisch een lesje mee te pikken? Check dan onze lessenrooster in de agenda voor wekelijkse/2-wekelijkse lesjes! hou zeker ook onze insta in de gaten om up to date te blijven! (speciale online prijzen voor 3 & 6 beurtenkaart)

PUUUR at home
Samen bewegen in een onthaaste sfeer

Groepslessen

NIEUWE PRIJZEN VANAF 2021:
Losse Les: € 13,-
Online Pilates beurtenkaart: € 30 voor 3 beurten en € 60 voor 6 beurten (3 maanden geldig)
10-beurtenkaart: € 120,- (te koop van zodra de lessen weer in real life doorgaan)

Reserveren is verplicht via de agenda: Na inloggen kan je beurten aankopen en meteen jouw plekje reserveren.

Covid-maatregelen:
Gelieve binnen te komen met je masker aan tot op je mat. Van zodra je op de mat staat mag het uit en bewegen we met een puuure en vrije ademhaling:). Gelieve je eigen matje en/of handdoekje mee te brengen

Mee te nemen:
• Je matje (er zijn matjes in ons atelier die je kan lenen en ontsmetten)
• Een handdoekje
• een drinkbus water ( wij zijn geen fan van plastic)
• je puuure goesting!

Thuis laten: stress en drukte :)

Na de les kan je nog even napraten en genieten van een fris fruitwatertje of een heerlijk warm theetje! (covid-maatregel: bring your own glass)

Reserveer hier!
dinsdagen en donderdagen

Wat is PUUUR Pilates

Controle en luisteren naar je lichaam staan centraal om zo je kracht en lenigheid op te bouwen, maar steeds graag met een lach, plezier en pure goesting!
Pilates is top voor iedereen, omdat je zelf je tempo en moeilijkheid kan bepalen en het ook steeds kan blijven opbouwen.

De 6 pijlers van Pilates komen terug in elke les:

1. Centrering vanuit het krachtcentrum
2. Controle
3. Concentratie
4. Ademhaling
5. Visualisatie
6. Flow

Soms zullen we ook gebruik maken van materialen zoals gewichten, rekkers en een bal.

Donderdagavond 20u45

Pilates met PIT

Al wat ervaring en zin in net dat tikkeltje meer uitdaging ? Je core extra laten werken met pittigere oefeningen? Dan is donderdagavond jouw avond!

In deze les komen de puuure pilates-oefeningen ook nog gewoon aan bod maar dan wat sneller en/of moeilijker, net ietsje meer die uitdaging opzoekend! De oefeningen kunnen verzwaard worden met bijvoorbeeld gewichtjes, rekkers en ballen.

De flow gaat dus iets sneller, maar opties per niveau zijn mogelijk wanneer je een aanpassing nodig hebt.

maandagavonden

PUUUR Yoga Time

Lieselot, sunseeker en yogadocent (RYT 200 Yoga Alliance), dompelt ons onder in de wereld van yoga. Doe mee en ontdek zowel de diepe vinyasa houdingen als de relaxe yin stretches.

Maandagen worden de yoga-avond in ons atelier.
Eerst zoeken we meer die flow op voor een ideale energieboost: we verstevigen de spieren met zowel pittige als zoete vinyasa's, op het ritme van je ademhaling

Vervolgens leggen we de nadruk iets meer op yin yoga en beperken we de spierkracht om helemaal te kunnen ontspannen met intense stretches en zachte houdingen.

Voor ieder wat wils dus óf net de ideale combo om 2 uur helemaal te onthaasten en tijd voor jezelf te nemen.

Inschrijven
PUUUR Bewegen

Planning & nuttige info sportlessen

Enkele handige weetjes:

• Uitschrijven kan nog tot 3 uur voor aanvang van de les. Indien je niet kan komen, gelieve je steeds uit te schrijven, zo geef je de kans aan anderen om er toch bij te zijn.
• Het is mogelijk, indien de les volzet is, je in te schrijven op de wachtlijst. Wanneer er dan iemand afvalt, krijg je automatisch een bericht dat je reservatie toch nog wordt bevestigd.
• Indien je je niet uitschrijft en je niet komt opdagen of je te laat annuleert, ben ik genoodzaakt je les toch aan te rekenen.

Reserveer hier

Zwanger of net bevallen?

Dan is Mama Moves Mechelen - onze kleine spruit van 1 jaar, opgericht in samenwerking met Health in Progress - jouw place to be: lessen en workshops specifiek voor jullie fit mama's (to be). 

Ik ben een fit mommie (to be)
Top