Groepslessen

Samen bewegen in een onthaaste sfeer

Groepslessen

Losse Les: € 13,-
10-beurtenkaart: € 120,-

Reserveren is verplicht via de agenda: Na inloggen kan je beurten aankopen en meteen jouw plekje reserveren.

Covid-maatregelen:
Gelieve toe/binnen te komen met je masker aan tot op je mat. Van zodra je op de mat staat mag het uit en bewegen we met een puuure en vrije ademhaling:). Gelieve je eigen matje en/of handdoekje mee te brengen

Mee te nemen:
• Je matje (er zijn matjes in ons atelier in Hofstade die je kan lenen en ontsmetten)
• Een handdoekje + eventueel je eigen tools
• een drinkbus water ( wij zijn geen fan van plastic)
• je puuure goesting!

Thuis laten: stress en drukte :)

Na de les kan je nog even napraten en genieten van een fris fruitwatertje of een heerlijk warm theetje! (covid-maatregel: bring your own glass)

Reserveer hier!
dinsdagen en donderdagen

Wat is PUUUR Pilates

Controle en luisteren naar je lichaam staan centraal om zo je kracht en lenigheid op te bouwen, maar steeds graag met een lach, plezier en pure goesting!
Pilates is top voor iedereen, omdat je zelf je tempo en moeilijkheid kan bepalen en het ook steeds kan blijven opbouwen.

De 6 pijlers van Pilates komen terug in elke les:

1. Centrering vanuit het krachtcentrum
2. Controle
3. Concentratie
4. Ademhaling
5. Visualisatie
6. Flow

Soms zullen we ook gebruik maken van materialen zoals gewichten, rekkers en een bal.

maandagavonden en donderdagmiddagen vanaf aug

PUUUR Yoga Time

Lieselot, sunseeker en yogadocent (RYT 200 Yoga Alliance), dompelt ons onder in de wereld van yoga. Doe mee en ontdek zowel de diepe vinyasa houdingen als de relaxe yin stretches.

Maandagen worden de yoga-avond in ons atelier.
Tijdens de zomermaand juli zoeken we de ene keer meer die flow op voor een ideale energieboost: we verstevigen de spieren met zowel pittige als zoete vinyasa's, op het ritme van je ademhaling

De andere keer leggen we de nadruk iets meer op yin yoga en beperken we de spierkracht om helemaal te kunnen ontspannen met intense stretches en zachte houdingen.

Voor ieder wat wils dus én een ideale combo.

Vanaf augsustus worden maandagavonden steevast de Vinyasa avond en kan je op donderdagmiddag genieten van een ontspannen yin les als ideale lunchbreak.

Ontdek snel nog meer uitleg en info in onze agenda.

Inschrijven

Pilates & Yoga Live ONLINE


Ook zin om samen ONLINE met ons te blijven bewegen? Voeg je dan zeker toe tot onze PUUUR at home community en geniet jouw eigen pilates & yoga-momentje waar & wanneer je maar wil! Join onze community.


PUUUR at home
PUUUR Bewegen

Planning & nuttige info sportlessen

Ons Pop Up Atelier is in Hofstade in een mooie puuure tuin. De lessen gaan ofwel hier door ofwel in Mechelen. Check steeds in de agenda voor de locatie.

Enkele handige weetjes:

• Uitschrijven kan nog tot 3 uur voor aanvang van de les. Indien je niet kan komen, gelieve je steeds uit te schrijven, zo geef je de kans aan anderen om er toch bij te zijn.
• Het is mogelijk, indien de les volzet is, je in te schrijven op de wachtlijst. Wanneer er dan iemand afvalt, krijg je automatisch een bericht dat je reservatie toch nog wordt bevestigd.
• Indien je je niet uitschrijft en je niet komt opdagen of je te laat annuleert, ben ik genoodzaakt je les toch aan te rekenen.

Reserveer hier

Zwanger of net bevallen?

Dan is Mama Moves Mechelen - onze kleine spruit van 1 jaar, opgericht in samenwerking met Health in Progress - jouw place to be: lessen en workshops specifiek voor jullie fit mama's (to be). 

Ik ben een fit mommie (to be)
Top