pilates & yoga it is!

klaar om je mat uit te rollen? scroll down voor wat meer uitleg over onze lessen en nuttige weetjes.

liever meteen naar het lessenrooster!
samen bewegen in een onthaaste sfeer

groepslessen

Om ene opbouwende flow te creëren en jullie extra te motiveren en zien groeien werken wij in reeksen. Sinds begin februari zijn we terug aan onze vaste reeksen gestart. Nu de reeks reeds lopende is kan je je gewoon per les inschrijven door aankoop van een beurtenkaart of losse les. 

De flexikaart of een proeflessenkaart zijn te koop via onze agenda: Met de flexikaart kan je 10 lessen naar keuze inboeken en de kaart is 6 maanden geldig.De proeflessenkaart kan je eenmalig kopen als nieuwe puuure pilatesser of yogi om 3 lesjes naar keuze te volgen ( 3 maanden geldig) om dan je keuze van een vaste reeks of flexikaart te maken.


Reserveren is verplicht via het lessenrooster: Na inloggen in onze agenda kan je beurten aankopen en meteen jouw plekje reserveren.


Na de les kan je extra verbinden met elkaar, is er tijd om na te praten en te genieten van een heerlijk warm theetje!

Reserveer hier!
grow with the flow

PUUUR Pilates (Advanced)

Controle en luisteren naar je lichaam staan centraal om zo je kracht en lenigheid op te bouwen, maar steeds graag met een lach, plezier en pure goesting!
Pilates is top voor iedereen, omdat je zelf je tempo en moeilijkheid kan bepalen en het ook steeds kan blijven opbouwen.

De 6 pijlers van Pilates komen terug in elke les:

1. Centrering vanuit het krachtcentrum
2. Controle
3. Concentratie
4. Ademhaling
5. Visualisatie
6. Flow

Soms zullen we ook gebruik maken van materialen zoals gewichten, rekkers en een bal.

De les Pilates Advanced is om net dat stapje verder te gaan en de basis uit te breiden naar uitdagendere oefeningen die nog meer controle vergen.

ik wil mijn pilatesmat uitrollen
you are one yoga class away from a good mood

PUUUR Yoga Time

Je kan je mat komen uitrollen voor zowel diepe hatha houdingen en pittige vinyasa flows als de relaxe yin stretches. Voor ieder wat wils dus.

Maandag wordt de yin&relax avond waar de spierkracht beperkt wordt tot het minimum zodat jij volledig kan focussen op het ontspannen, loslaten en het overgeven aan intense stretches en zachte houdingen.

Meer yang energie bij een hatha en vinyasa les waar je een actieve energieboost krijgt. We zoeken meer die energieke flow op met stevige "hatha-" houdingen en actieve bewegingen enerzijds en zowel pittige als zoete vinyasa-flows, op het ritme van je ademhaling, anderzijds.

wij vinden een zachte yin-les trouwens een ideale combo met een actieve pilates/hatha/vinyasa les om zo misschien 2-wekelijks jouw me-moment in te plannen.

meer info per yogavorm en inschrijven kan hier!
PUUUR Bewegen

Planning & nuttige info sportlessen

Ons atelier vind je in Eppegem, rustig en makkelijk gelegen tussen Mechelen en Vilvoorde.

Enkele handige weetjes:

• De proeflessen kan je éémaal aankopen. Erna kies je voor een reeks of een flexikaart
• Bij de reeksen schrijf je je in voor de startles en ben je automatisch voor de hele reeks ingeschreven. Jij krijgt als eerste voorrang om je plaats te reserveren.
• Personen met een flexikaart kunnen los een lesje boeken, voor hen gaan deze lessen open in de eerste week van de start van de reeksen.
• Je hebt ook de mogelijkheid om uitzonderlijk eens een les te wisselen indien je de les van jouw reeks niet kan volgen (afh van beschikbaarheid).
• de reeksen zijn voor 8 lessen en een wissel is geldig gedurende die 8 lessen.

Reserveer hier

nuttige weetjes

wat heb je nodig?

- een (yoga)matje – matjes liggen klaar voor jou bij het begin van de les. Je kan ook je eigen yogamatje meenemen indien je dit liever hebt.
- draag gemakkelijk zittende kledij, waarin je makkelijk kan bewegen.
- eventueel een drinkbus water, dekentje of handdoek.
- props (blocks, riemen, dekens, bolsters,bal en kussentje) zijn aanwezig.

prijzen:

proeflessen: €35,- voor 3 lessen
lessenreeks 8 lessen, 60min: €105,-
flexi-kaart (10 lessen): €140,-
losse les 60min: €16,-
XL-themales: € 35 - 45,- (afhankelijk van de les en duur)

waar is het?

Atelier PUUUR
Kreupelstraat 15
1980 Eppegem
(gezellig gelegen tussen Mechelen en Vilvoorde)

met de auto of fiets?

- gratis parkeren kan in de straat of naastliggende straten (of op parking Colruyt, tot 20u). Voorlopig NIET parkeren op de oprit, later zullen hier extra parkeerplaatsen voorzien worden.
- je mag de oprit opwandelen, links langs de garages doorkomen, naar ons atelier achteraan.
- kom op tijd en we verwelkomen je steeds max. 10 minuten vóór een les, zo kunnen diegene van de les ervoor ook rustig eindigen of wij onze zaal rustig opstellen:).
- met de fiets? kom dan gerust meteen tot aan het atelier waar je je fiets kan parkeren.
- relax, geniet en onthaast.

Pilates & Yoga ONLINE


Starter? Al fervente pilatesser maar je wil yoga ook wel eens ontdekken of andersom? check dan zeker verder!
Andere online pakketjes zijn in de maak en we hopen deze asap met jullie te delen :)Geniet van jouw eigen pilates & yoga-momentje waar & wanneer je maar wil!

Hou onze sociale media in de gaten want wij zijn volop aan het werken aan een nieuw online platform.

ik wil PUUUR at home

Zwanger of net bevallen?

Dan is Mama Moves Mechelen - onze kleine spruit opgericht in 2019, met Tessy in samenwerking met Health in Progress - jouw place to be: lessen en workshops specifiek voor jullie fit mama's (to be). 

Nog beurten van Atelier PUUUR over? No worries, licht ons in en wij bevriezen deze voor jou tot na je postnataal herstel om dan terug bij ons je mat uit te rollen.

Ik ben een fit mommie (to be)
Top