Frequently Asked Questions

Hier vind je een opsomming van de meest gestelde vragen, mét antwoord. Mis je toch nog je antwoord? Stuur ons een mailtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug.
Lessen


 • Ik ben nieuw bij Atelier PUUUR en wil graag eens een les proberen, kan dit?
  > Dit kan zeker ! Heel erg welkom. Ben je nieuw, dan kan je hier een login maken in het lessenrooster. We raden aan om een proeflessenpakketje aan te kopen waarbij je 3 lessen kan uitproberen. Daarmee kan je je dan inschrijven voor jouw eerste les, dit doe je rechtstreeks in het lessenrooster.
 • Hoe kan ik mij inschrijven voor de lessen?
  > Je inschrijven gaat eenvoudig via onze website. Of via onze app 'Atelier PUUUR' (iOS of Play Store). Je kiest je les die je wil reserveren en dan heb je enkel te bevestigen (indien je nog geen beurten heb, kan je ze via deze weg ook makkelijk aankopen.)
 • Ik heb me ingeschreven voor een les, maar ik kan toch niet komen.
  > Je kan jezelf in het lessenrooster kosteloos tot 4 uur (of 12 uur voor een ochtendles) op voorhand uitschrijven voor de lessen.
  Minder dan 4 uur (of 12 uur) op voorhand? Stuur gerust iemand anders in je plek of je kan je ook nog steeds uitschrijven in het lessenrooster, maar je beurt wordt wel in rekening gebracht. We vragen je om je altijd uit te schrijven als je niet kan komen, zo kunnen anderen die op de wachtlijst staan toch nog genieten van de les. Dankjewel!
 • Hoe kan ik me uitschrijven voor een les?
  > Je uitschrijven voor een les doe je gemakkelijk in onze app 'Atelier PUUUR' (iOS of Play Store) of via je profiel op desktop, dat vind je hier.
 • Ik ben een totale beginner, met welke lessen start ik best?
  > Iedereen heeft ooit hun eerste les gevolgd, dus het advies is vooral te beginnen en te blijven komen, want voor alle sporten geldt: 'oefening baart kunst'. Om je toch niet meteen de moed in de schoenen te laten zinken bij je eerste les, zijn de volgende lessen voor iedereen toegankelijk: yin yoga, yin yang yoga, hatha yoga, morning flow en pilates. Waar we we vragen om al iets meer ervaring te hebben, zijn de lessen: (power) vinyasa yoga en HIIT & pilates.
 • Ik ben zwanger of net bevallen, kan ik deelnemen aan de lessen?
  > Proficiat ! Deed je al yoga en/of pilates voordat je zwanger werd? Dan kan je de gewone lessen gerust blijven volgen totdat het niet meer aangenaam is voor jouw lichaam (meestal vanaf +/-15weken) Deed je nog geen yoga en/of pilates of de gewone lessen doen geen deugd meer? Dan kan je terecht bij Mama Moves. Zij geven yoga, pilates en workshops aangepast aan jouw noden pre- en postnataal.Praktisch


 • Moet ik iets meenemen van materiaal naar de lessen?
  > Alles van materiaal is aanwezig in de studio: matjes, props, dekentjes, enz. Gebruik je liever je eigen materiaal, dan mag je dit ook gewoon meebrengen. Toilet en badkamer, waar je je rustig kan omkleden, zijn ook aanwezig.
 • Vanaf wanneer kan ik terecht in het Atelier?
  > Je bent welkom vanaf 5 minuutjes voordat de les begint. Zo kan je rustig je plaatsje kiezen en installeren. Ook is er dan even tijd om vragen te stellen aan je docente en/of haar te informeren over eventuele kwaaltjes en blessures.
  Op deze manier hebben de deelnemers van de vorige les ook nog aangenaam de tijd voor hun eigen thee- en babbelmoment na de les.
 • Waar kan ik parkeren?
  > Kom je met de auto? Dan kan je je momenteel parkeren in de straat of op de parking van de Colruyt (Opgelet, deze sluit om 20u!). We werken aan enkele parkeerplaatsen aan het Atelier tegen eindejaar 2024.
  > Kom je met de fiets? Dan kan je je fiets parkeren aan het Atelier zelf, rij dus gerust helemaal tot achteraan door!Financieel

 • Hoeveel kosten de lessen?
  > We werken met verschillende formules: losse lessen, beurtenkaarten en een abonnement. De prijzen en hun geldigheid vind je onder het lessenrooster hier op de website. Al het yoga- en pilatesmateriaal en een kopje thee en/of glas water zijn steeds inbegrepen in de prijzen.
  > Voor personen die een eerste keer komen, raden we telkens het proefpakketje aan. Hiermee kan je voor een prijsje 3 lessen naar keuze volgen om te bekijken welke lessen jij wel en minder leuk vindt alvorens een grotere beurtenkaart te kopen.
 • Hoe gebruik ik het saldo dat op mijn interne rekening staat?
  > In sommige gevallen kan het zijn dat je een bedrag op je naam in jouw profiel hebt staan. Dit bedrag kan je dan vrij gebruiken om een beurtenkaart voor (online) lessen naar keuze aan te kopen.
  Indien je een saldo op jouw naam hebt staan, zal je dat hier in jouw profiel steeds kunnen terugvinden. Hoe je dit saldo gebruikt vind je hier voor op laptop en hier via de app.
  Belangrijk is, zowel op de laptop als in de app, dat je het groene vinkje echt aanklikt nadat je het bedrag hebt ingebracht dat je wil gebruiken! 


Verhuur


 • Ik wil graag een workshop(reeks) organiseren bij Atelier PUUUR, kan dit?
  > Dit kan zeker ! Meer informatie vind je hier.xoxo Lynn & Lieselot

Top