Frequently Asked Questions

Hier vind je een opsomming van de meest gestelde vragen, mét antwoord. Mis je toch nog je antwoord? Stuur ons een mailtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug.
Lessen


 • Ik ben nieuw bij Atelier PUUUR en wil graag eens een les proberen, kan dit?
  > Dit kan zeker ! Heel erg welkom. Ben je nieuw, dan kan je hier een login maken in het lessenrooster. We raden aan om een proeflessenpakketje aan te kopen waarbij je 3 lessen kan uitproberen. Daarmee kan je je dan inschrijven voor jouw eerste les, dit doe je rechtstreeks in het lessenrooster.
 • Hoe kan ik mij inschrijven voor de lessen?
  > Je inschrijven doe je rechtstreeks zelf in het lessenrooster, dat vind je hier. Je koopt de beurten van jouw keuze aan en daarna kan je je lessen beginnen boeken.
 • Hoeveel kosten de lessen?
  > We werken met verschillende formules: losse lessen, beurtenkaarten en een abonnement. De prijzen vind je op onze info pagina over de groepslessen of in het lessenrooster. Het materiaal en een kop thee of glas water nadien zijn inbegrepen in de prijzen.
 • Ik heb me ingeschreven voor een les, maar ik kan toch niet komen.
  > Je kan jezelf in het lessenrooster kosteloos tot 4 uur op voorhand uitschrijven voor de lessen. Minder dan 4 uur op voorhand? Je kan je nog steeds uitschrijven in het lessenrooster, maar je beurt wordt wel in rekening gebracht. We vragen je om je altijd uit te schrijven als je niet kan komen, zo kunnen anderen die op de wachtlijst staan toch nog genieten van de les. Dankjewel!
 • Hoe kan ik me uitschrijven voor een les?
  > Je gaat hiervoor naar het lessenrooster. Normaal staat er een knop naast de lessen "boek nu". Bij de lessen waar je voor ingeschreven bent, is die knop veranderd naar "uitschrijven". Je hoeft enkel op die knop te klikken, nog even te bevestigen op de pagina die je te zien krijgt en klaar! Je bent uitgeschreven.
 • Ik ben een totale beginner, met welke lessen start ik best?
  > Iedereen heeft ooit hun eerste les gevolgd, dus het advies is vooral te beginnen en te blijven komen, want voor alle sporten geldt: 'oefening baart kunst'. Om je toch niet meteen de moed in de schoenen te laten zinken bij je eerste les, zijn de volgende lessen voor iedereen toegankelijk: yin yoga, hatha yoga, morning flow, pilates. Waar we we vragen om al iets meer ervaring te hebben, zijn de lessen: vinyasa yoga en HIIT & pilates.
 • Ik ben zwanger of net bevallen, kan ik deelnemen aan de lessen?
  > Proficiat ! Deed je al yoga en/of pilates voordat je zwanger werd? Dan kan je de gewone lessen gerust blijven volgen totdat het niet meer aangenaam is voor jouw lichaam (meestal vanaf +/-15weken) Deed je nog geen yoga en/of pilates of de gewone lessen doen geen deugd meer? Dan kan je terecht bij Mama Moves. Zij geven yoga, pilates en workshops aangepast aan jouw noden pre- en postnataal.Praktisch


 • Moet ik iets meenemen van materiaal naar de lessen?
  > Alles van materiaal is aanwezig in de studio: matjes, props, dekentjes, enz. Gebruik je liever je eigen materiaal, dan mag je dit ook gewoon meebrengen. Toilet en badkamer, waar je je rustig kan omkleden, zijn ook aanwezig.
 • Vanaf wanneer kan ik terecht in het Atelier?
  > Je bent welkom vanaf 5 minuutjes voordat de les begint. Zo kan je rustig je plaatsje kiezen en installeren. Ook is er dan even tijd om vragen te stellen aan je docente en/of haar te informeren over eventuele kwaaltjes en blessures.
  Op deze manier hebben de deelnemers van de vorige les ook nog aangenaam de tijd voor hun eigen thee- en babbelmoment na de les.
 • Waar kan ik parkeren?
  > Kom je met de auto? Dan kan je je momenteel parkeren in de straat of op de parking van de Colruyt (Opgelet, deze sluit om 20u!). We werken aan enkele parkeerplaatsen aan het Atelier tegen zomer 2024.
  > Kom je met de fiets? Dan kan je je fiets parkeren aan het Atelier zelf, rij dus gerust helemaal tot achteraan door!Verhuur


 • Ik wil graag een workshop(reeks) organiseren bij Atelier PUUUR, kan dit?
  > Dit kan zeker ! Meer informatie vind je hier.xoxo Lynn & Lieselot

Top