Over ons

Leer ons kennen!

Over Atelier PUUUR

Ons verhaal

Qua studies heb ik me eerst vooral gericht op mijn andere passie, talen en reizen. Zo kwam ik in de incentive wereld terecht waar ik qua organisatie, stress- & time-management alle kneepjes van het vak leerde. Organiseren blijft iets wat ik graag doe, dus die kennis komt ook nu nog steeds handig van pas!

In mijn vrije tijd zijn gezondheid en beweging wel steeds belangrijk geweest. Na jaren zelf acrogym te hebben beoefend en erna ook zelf acrogymtrainer te worden, heb ik pilates ontdekt. Mijn passie groeide meer en meer naar het bewust bezig zijn met je lichaam en pilates past hier perfect bij. Ik hou ervan dat het goed is voor iedereen, maar dat je toch ook steeds een stapje verder kan gaan, je eigen grenzen kan verleggen en je lichaam helemaal kan leren controleren.

Zo zette ik mijn eerste stappen richting zelfstandige en behaalde ik mijn diploma als Pilates-instructrice bij Studio Zoya in 2016.

De passie om zelf iets op te bouwen en nog meer met gezondheid, beweging en onthaasten bezig te zijn bleef groeien. In onze drukke levensstijl waar alles voorbijraast had ik de nood om onthaasten voorop te stellen. Zo zette ik in 2018 de stap om er helemaal voor te gaan met Atelier PUUUR, waar ik mensen op verschillende manieren wil stimuleren en informeren om soms ook eens tijd voor jezelf te nemen. Óf het nu door te bewegen is óf door bij te leren op een interessante workshop of te genieten van een massage,…
Vanaf 2019 hebben we ons eigen plekje en omring ik me met een PUUUR team en top-partners in crime!

Ons aanbod

Bij Atelier PUUUR gunnen we je 100% ME-time en informeren we je graag over een duurzame levensstijl:
Tijdens wekelijkse sportlessen laten we je bewust worden van je eigen lichaam op een toffe en actieve manier.
Met ons gevarieerd aanbod van workshops stimuleren en informeren we je graag over verschillende manieren van bewuster leven: start to veggie/vegan, thee & kruiden, leren onthaasten, sportworkshops, natuurlijke huidverzorging,slaap,... De workshops worden gegeven door onszelf of andere mensen die ons pad kruisen en onze filosofie delen. Alles wat we doen, doen we zo ecologisch, dier- en mensvriendelijk mogelijk.
Maar ook voor een deep-tissue massage om echt helemaal te onthaasten en je lichaam te doen ontstressen kan je bij ons terecht.
Tot slot bieden we ook 1-op-1 begeleiding om jezelf en je gezondheid terug meer centraal te zetten. Dit kan o.a. zowel mentaal (Coaching Julie) als fysiek ( met Health In Progress) als specifiek voor zwangerschap (met Mama Moves).

Atelier PUUUR is een ontmoetingsplek die we ook graag delen met anderen.
Een brainstormsessie of vergadering in een inspirerende ruimte al dan niet gecombineerd met pilates of een workshop? Een mooie plek om je eigen workshop te laten doorgaan? Laat het ons weten.

Puuur genieten, puuur jezelf zijn en puuur je hart volgen, weg van de drukte.
Atelier PUUUR is pure goesting naar bewuster leven.

Ontdek ons team!

Samen duurzaam onthaasten

Lynn

Freelance allround-assistent, organisator & pilates coach
. Bezieler van Atelier PUUUR & co-mommie v...

Meer info

Audrey


Massagetherapeut in Therapeutische healing en Deep Tissue/sport massage. Mensen zichzelf goed en e...

Meer info

Julie

Psychosociaal coach / counselor vanuit de ervaringsgerichte benadering Geluk is de oogst van hart-w...

Meer info

Lieselot

Multipotentialist, sunseeker en yogadocent (RYT 200 Yoga Alliance)  You have two homes; earth...

Meer info
Top