WORKSHOPS

nog meer verdieping & nog meer onthaasten

Behalve onze wekelijkse vaste lessen, organiseren wij ook heel graag een maandelijkse workshop voor die extra verdieping! 


Hieronder vind je het volledig overzicht. Inschrijven voor de workshops kan je makkelijk door te klikken op 'meer info' en dan in te schrijven via de link naar de workshop!Veel plezier, verdieping, me-time en ultiem onthaasten gewenst!

EXTERNE WORKSHOPS

Wij verhuren ons atelier ook aan warme zielen en entrepreneurs die ook voor hun workshops, themalessen of opleidingen een warme en rustige plek zoeken waar iedereen zich thuisvoelt. 

Ondertussen hebben we al een warme band opgebouwd en reeds enkele 'reguliers' in ons atelier die voor hun activiteit een vaste plek bij ons hebben gevonden en die zetten we graag in de kijker: 


'Blijven Ademen' - Katrien Geeraerts

Wij verwelkomen Katrien -  op een vaste basis voor haar opleidingen (o.a. hartcoherentie, hyperventilatie,..).
Ontdek meer hier. 


'Helen via bodywork' - Bowohealing

Charlotte wil je terug helpen met de verbinding tussen je lichaam en hart dmv. lichaamswerk en je kan haar bij ons terugvinden voor haar groepsessies Innerdance. Ontdek het hier. 

'Trager Leven' - Marlies Wolfs
Anderen verbinden en inspireren vanuit puurheid is wat Marlies drijft en dus ook zij past perfect in ons atelier voor haar workshop (reeksen) 'uit je hoofd in je lichaam' voor meer vitaliteit en energie. 

'Coach & Mentor voor vrouwen' - Joke Segers

Andere vrouwen zichzelf (her)ontdekken is het doel van Joke en ook zij vond voor haar groepsessies een plekje bij ons. Volg joke en ontdek alles hier. 

...

Zoek jij ook nog een warme plek?
Top