GETAWAYS

a home, away from home.

escape and breathe the air of new places

reiskriebels

Genieten en ontspannen, jezelf verbazen en grenzen verleggen, en vooral een gezellig samenzijn, even lekker ver weg.


Zelfzorg, rust, stilstaan, ademhalen, bewegen, kortom een puur zijn. Even voor jezelf kiezen, even weg & me-time alsook verbinden met anderen.Dagelijkse yoga- en pilateslessen door jullie immer enthousiaste docentes, verbazende ervaringen in de prachtige scenery van onze getaway bestemming én kennismaken met nieuwe culturen, ideeën en een heleboel prachtige experiences.


​Het is een all-in belevings- en gezondheidsreis met een verbazend aanbod, dat is wat wij steeds keer op keer willen verwezelijken met onze getaways!


Kom jij mee?


Ontdek hieronder alle Getaways !

WAT ANDEREN ZEGGEN

De getaway is niet samen te vatten in een paar zinnen. En woorden zoals geweldig, fantastisch en ongelooflijk doen de reis amper eer aan. Het is zo’n formidabel concept, ik kan niet hard genoeg benadrukken hoe goed dit is en hoe hard ik het iedereen aanraad om dit ook te doen. Lynn en Lizzy zijn toppers van formaat, met elk hun eigen talenten vormen ze een topteam! Eindeloos veel respect voor deze 2! Ik ben nog aan het nagenieten én ik hoop nog een keer mee te kunnen!

Femke Algarve getaway'21

Bedankt Lynn & Lizzie 💛💛 jullie reis & inzichten heeft mijn leven al veranderd!!

Leny Kenia Getaway'22

Wij hebben zo enorm genoten en hadden deze ervaring voor geen geld van de wereld willen missen! De organisatie voor vertrek, maar ook tijdens de getaway, was tip top in orde, waardoor we zorgeloos ons eerste Afrika-avontuur konden beleven. Lynn en Lieselot lieten ons kennismaken met Kenia via het gevarieerd aanbod aan activiteiten en de prachtige verblijven die ze voor ons hadden voorzien. Vooral de floatingactiviteit in combinatie met de entertainende wandeling vooraf zal ons enorm bijblijven, alsook de fantastische groep mensen die we dankzij de getaway hebben leren kennen. Asante sana!

Mona & Mathias Kenia Getaway'22

Top