IN DE KIJKER

Workshops, themalessen en nieuwigheden in de kijker om puuure goesting van te krijgen om deel te nemen en jouw me-time moment in te plannen. 

5 MEI - Handstand Workshop
08/03/2024, 12:01

Bij Lieselot en Lynn kriebelt het al superlang voor deze workshop en we zijn dus superblij Katrien Neyrinck in ons atelier te mogen verwelkomen!

Deze workshop maakt je enthousiast om op je handen te leren staan.
Je hoort het goed, leren… dus je hoeft niet afgeschrikt te zijn en kan echt met 0 ervaring meedoen en starten, deze workshop is voor iedereen.

Na een zachte opwarming, bouwen we stap voor stap op naar balans vinden op je handen met o.a. behulp van de muur en allerlei tips & tricks.

Na 2 uur handstandplezier, ga je naar huis vol enthousiasme en de juiste tips & tricks om je eigen ‘handstand practice’ thuis verder te zetten of wie weet kunnen wij het ook eens in onze lessen integreren voor alle enthousiastelingen :).

Wie geeft deze workshop?

Superblij nodigen wij Katrien Neyrinck uit in ons atelier, een enthousiaste gecertificeerde yoga teacher sinds 2016, die je misschien wel even vaak op haar handen als voeten zal zien staan :). Haar missie is yoga toegankelijk maken voor iedereen en jawel, ook handenstanden! Dus onze ideale gast voor deze workshop.


Zijn jullie ook zo enthousiast als wij?

WANNEER: zondag 5 MEI - 11u00-13u00
JOUW INVESTERING: € 35,- per persoon


Jouw plekje reserveren kan hier via onze agenda (inloggen is vereist).
Let op, we werken hier in kleine groepjes dus wees snel!

Top