PUUUR Organiseren

Onthaasten in onze drukke levensstijl is een must!

Op zoek naar een brainstormbuddy of tijdelijke collega om jouw ideeën rond te krijgen? of liever een extra paar handen om jouw event te organiseren en enkele taken over te nemen?

Ik neem dolgraag werk van je over zodat jij opnieuw kan ademen en puur kan focussen op jouw passie!

Jouw partner in (cr)Time

Virtuele Assistent

Ik help je van op afstand met je administratie en extra to do’s: papierwerk waar je maar niet door geraakt, zakenreizen boeken, vluchten en hotels boeken, facturen ingeven, klantenbestanden opkuisen, nalezen van documenten,…

Planner

Niet weten hoe te beginnen aan de organisatie van dat event? Geen tijd om die checklist helemaal af te gaan en alles tot een goed einde te brengen? Ik ben met veel plezier jouw sidekick om jouw event tot in de puntjes te organiseren.

Begeleiding

De dag zelf van het event gewoon nood om te connecteren met je genodigden en te genieten zonder stress, maar toch graag dat extra paar ogen dat alles in het oog houdt? I am your girl! Iemand die alles checkt en afvinkt achter de schermen zodat jij met een gerust hart zelf kan genieten die dag of avond.

Op maat

Tijdelijk hulp nodig in je drukste periode van het jaar?
Contacteer me en we bekijken op maat hoe & waar ik je kan verder helpen zodat jij terug tijd krijgt om meer te ademen.

PUUUR Lynn

Hallo!


Al van kleins af was ik een bezige bij en heb ik altijd graag veel verschillende dingen tegelijk gedaan. Qua studies en interesses zijn culturen en talen er altijd uit gesprongen. In mijn vrije tijd stonden dan weer sport (meer bepaald acrogym en later pilates), vrienden en reizen voorop. Ik ben echt een multi-passionate. Vroeger struggelde ik met ontdekken waar ik dan net echt goed in was, maar dát is het net, het feit dat ik een duizendpoot ben is mijn talent!
Daarbovenop hou ik het meest van connecteren met mensen en die klik vinden om iets extra te betekenen. Deze gevarieerde mix maakt dat ik jouw ideale Partner in cr(T)ime kan zijn wanneer jij het nodig hebt!  


een kleine throwback: 
Na eerst 2 jaar vertaler-tolk te hebben gestudeerd, miste ik toch een iets meer praktijkgerichte richting en koos ik voor toerisme. Hier kon ik mijn passie voor talen, organiseren en helemaal reizen kwijt. Na jaren in de reis- en incentive wereld te hebben gewerkt, leerde ik ook tot in detail alle administratieve taken en kneepjes van het vak. Time-management en detail is key! Maar ook blijven ademen en door het bos de bomen blijven zien, heb ik via de harde weg geleerd.


Zowel in mijn job, mijn hobby als mijn vrije tijd stond anderen helpen, bijstaan en blij maken voorop.


Wanneer 30 jaar worden dichterbij kwam ( ik geef het toe: en een kleine millenial-crisis de kop opstak), hakte ik de knoop door en besloot ik de sprong te wagen. Onthaasten in deze wereld vol hoge verwachtingen en grote druk staat voor mij centraal!


Dus, mis jij als solo-ondernemer soms een collega of brainstormbuddy? Heb je voor jouw event even ook een extra paar handen nodig? Let's connect!


Voorgaande jobs en ongoing sidekicks:


  • 2010-2014: Connections ~ Leisure Agent/ B2B Agent & Groups
  • 2014 – 2018: FAME Travel Designers ~ Travel Designer (Incentives Outgoing & Incoming)
  • 2018 - …: FAME Travel Designers ~ Freelance Begeleider
  • 2017 - 2021 : Freelance verkoper en assistent bij Simple comme Bonjour
  • 2021-...: Extra hulp bij Poulain Carmin

Geef jezelf terug de nodige ademruimte

Tarief

€ 48,- / uur (excl. btw)
1/2 en hele dag/op locatie: op maat

Top