PUUUR Assisteren

Onthaasten in onze drukke levensstijl is een must!

Geraak je niet rond met je administratief werk? Iemand nodig om tijdelijk wat zaken op te volgen of je event te coördineren?

Atelier PUUUR neemt graag werk van je over zodat jij opnieuw kan ademen.

Laat me je helpen onthaasten

Virtual Assistent

Ik help je van op afstand met je administratie en extra to do’s: papierwerk waar je maar niet door geraakt, zakenreizen boeken, vluchten en hotels boeken, facturen ingeven, klantenbestanden opkuisen, nalezen van documenten,…

Planner

Hulp bij een bedrijfsfeestje of klein event dat je tot een goed einde wil brengen maar zelf de tijd niet vindt om je checklist helemaal rond te krijgen!

Begeleiding

Ook graag hulp op de dag zelf van je event of feest? Iemand die alles checkt en afvinkt achter de schermen zodat jij met een gerust hart zelf kan genieten die dag of avond.

Op maat

Tijdelijk hulp nodig in je drukste periode van het jaar?
Contacteer me en we bekijken op maat hoe & waar ik je kan verder helpen zodat jij terug tijd krijgt om meer te ademen.

PUUUR Lynn

Ik heb altijd graag veel verschillende dingen tegelijk gedaan. Qua studies en interesses zijn culturen en talen er altijd uit gesprongen. In mijn vrije tijd stonden dan weer sport (meer bepaald acrogym en later pilates), vrienden en reizen voorop.


Na eerst 2 jaar vertaler-tolk te hebben gestudeerd, miste ik toch een iets meer praktijkgerichte richting en koos ik voor het toerisme. Hier kon ik mijn passie voor talen, organiseren en reizen kwijt. Na jaren in de reis- en incentive wereld te hebben gewerkt leerde ik ook tot in detail alle administratieve taken en kneepjes van het vak. Time-management en detail is key!


Zowel in mijn job, mijn hobby als mijn vrije tijd stond anderen helpen, bijstaan en blij maken voorop.


Wanneer 30 jaar worden dichterbij kwam en een kleine millenial-crisis ook de kop opstak, hakte ik de knoop door en besloot ik de sprong te wagen. Onthaasten in deze wereld vol hoge verwachtingen en grote druk staat voor mij centraal!


Ik ben mijn droom van Atelier PUUUR aan het waarmaken en 1 van de pijlers is jou de kans geven te onthaasten en jezelf wat ademruimte te gunnen door kleine taken uit handen te geven die ik met plezier van je overneem.


  • 2010-2014: Connections ~ Leisure Agent/ B2B Agent & Groups
  • 2014 – 2018: FAME Travel Designers ~ Travel Designer (Incentives Outgoing & Incoming)
  • 2018 - …: FAME Travel Designers ~ Freelance Begeleider
  • 2017 - … : Freelance verkoop & admin bij Simple comme Bonjour
  • 2017 - …: Bezieler van Atelier PUUUR

Geef jezelf terug de nodige ademruimte

Tarief

Admin: € 40,- / uur (excl. btw)
1/2 en hele dag/op locatie: op maat

Top