IN DE KIJKER

Workshops, themalessen en nieuwigheden in de kijker om puuure goesting van te krijgen om deel te nemen en jouw me-time moment in te plannen. 

28 APRIL - FACEYOGA met Ellen Asaert
08/03/2024, 09:56

Wij zijn alvast mega enthousiast over volgende workshop en wij hopen jullie ook! 

Ontdek de revitaliserende wereld van Face Yoga, waarbij we op een holistische manier onze huid in optimale conditie kunnen houden en ineens ook een zachte en ultieme me-time creëren die je in je dagelijkse routine kan integreren.

Tijdens de workshop leren we je zowel spierversterkende oefeningen, als massagetechnieken en ontspanningsoefeningen aan voor het gelaat en de hals. Laat je daarbovenop verrassen door het Guasha ritueel en ervaar een stralende huid en inner glow na de workshop.

Door het aanraken van ons gelaat met onze eigen handen ontstaat er ontspanning en selfcare routine, een ideale face-workout:).

We starten met een kleine introductie om er helemaal in te komen en sluiten af met een heerlijk meditatiemoment met een extra touch;)

Zo ga je helemaal ontspannen naar huis met nieuwe kennis over Face Yoga en geniet vanaf dan van je nieuwe dagelijkse verzorgingsritueel.

Voor deze workshop nodigen we Experte Ellen Asaert uit. Zij startte in 2019 als MUA maar verdiepte zich erna meer en meer door o.a. internationale opleidingen in face yoga en face sculpting technieken, als ideale combi en al snel merkte ze de enorme voordelen hiervan. Niet enkel voor je huid, maar ook voor je mentale welzijn, de rust en je zelfvertrouwen gecombineerd met het creëren van een ideaal me-moment in je dagelijkse routine.

Deze kennis deelt Ellen op deze workshop graag met ons. Je gaat dus niet alleen ontspannen naar huis van deze heerlijke namiddag, maar ook boordevol tips, tricks en technieken om thuis erna te blijven doen.

En zoals altijd voorzien wij een heerlijk theetje en gezonde knabbels.


Doe jij mee?

WANNEER: ZO 28 APRIL - 15u00-17u00
JOUW INVESTERING: € 55,- per persoon
voor deze heerlijke namiddag en kennis voor het leven voor een blijvende frisse gezonde huid en geest en kleine goodie cadeau. 

Inschrijven kan via onze agenda hier. 
(je dient in te loggen in onze agenda of een login aan te maken)

Gelieve zonder make up op naar deze workshop te komen. 

Hopelijk tot dan! 
xoxo Lynn en Lieselot

Top