#wistjedatjes

Goodbye 2020 ~ Hello you, 2021!
23/12/2020, 11:17

Lieve puuure pilatessers, yogi, lieve mensen

Oh Deer what a year...

Ik wil het C-woord niet vernoemen, maar we kunnen er niet omheen dat dit bij iedereen toch wel zijn leven en doen en laten heeft beheerst het voorbije jaar... en helaas nog steeds doet (hopelijk niet meer voor te lang). 

Ook voor Atelier PUUUR veranderde er heel wat: 

  • Ik nam in stilte afscheid van het Notarishuis als mijn plekje, maar no worries (als C... weer dat woord...) het toelaat, zullen daar nog enkele Mechelse lesjes plaatsvinden het komende jaar! :)
  • Van offline lesgeven met veel connecties, leuke babbels en lekkere theetjes achteraf naar online lesgeven thuis of in mijn atelier alleen met jullie in zicht op mijn computerschem.
  • Van digileek verplicht uitzoeken en me opwerken naar digi-expert (hum hum poging tot en gefaald :) maar toch bijgeleerd)
  • Jullie weten al dat ik hou van mooie plekjes en je thuis laten voelen, dus ook het nieuwe pop up-plekje van Atelier PUUUR is cosy én in een mooie puuure tuin omgeven door bomen! Ik kijk ernaar uit jullie er snel te mogen ontvangen.


  • Extra goed nieuws: ik kocht een huis met mijn lief waar Atelier PUUUR een finaal en warm plekje krijgt, dus zomer 2021 settelen we normaal gezien finaal op een mooie puuure plek.

Een jaar van veranderingen, aanpassingen, jezelf terug herontdekken en heruitvinden. Ik heb de tijd genomen om ook terug me te verdiepen in Atelier PUUUR en de puuure kern waarom ik ermee gestart ben. Dus op dat vlak een heel positieve vibe om alle do's en dont's op een rijtje te zetten en vooral klaar te zijn om eindelijk te knallen in 2021 en alles waar te maken!

In afwachting dat de real life lessen terug mogen doorgaan, heb ik al enkele live online lessen ingepland zodat jullie me niet vergeten :)

29 dec 18u : Power Pilates Abs
09 jan 10u : Flow en Stretch
12 jan 18u : Pilates Back & Arms
23 jan 10u : Power Pilates Booty time

Wil je zowel mij en Lieselot graag wekelijks zien en samen je mat uitrollen voor yoga en/of pilates? 
Check dan zeker onze PUUUR at home community.

2021 Let's do this!

    Top