#wistjedatjes

HOERA ONZE DEUREN ZIJN TERUG OPEN
26/08/2020, 12:28

HOERA HOERA HOERA, 

Zowel de groepslessen als de workshops zijn terug van start kunnen gaan in Atelier PUUUR. 

Onze groepslessen gingen nu al een tijdje buiten door. Het zijn frustrerende en vermoeiende tijden voor iedereen, dus ik probeer zo goed mogelijk overal een positieve gedachte uit te halen en bij de groepslessen is het bijvoorbeeld tof buiten in de openlucht te hebben kunnen sporten! Bij goed weer zullen we dit vast en zeker blijven doen!


Vanaf september gaan alle lessen terug binnen door, enkel ons ochtendlesje op donderdag proberen we bij droog weer nog steeds buiten te laten doorgaan zolang het kan! Want geef toe, je dag starten met frisse lucht, diep inademend (zonder masker op de mat) en genietend van de eerste zon(nestralen) op je gezicht is toch DE MAX!


Ook onze uitgestelde workshops van de voorbije maanden zijn ondertussen bijna allemaal terug ingepland en enkele al doorgegaan. Ook hier is het fijn te zien hoe iedereen toch blijft komen en er echt nood aan heeft toch op een veilige manier samen te onthaasten! Alles werd zodanig voorbereid dat we ons aan de maatregelen konden houden: afstand (extra tafels indien nodig) of zithoekjes per bubbel, handgel, ontsmetting, bring your own glass, maskers tot op je stoel/mat,... creativiteit en oplossingsgericht denken aan de top! :) 


Wij kijken ernaar uit wanneer we weer helemaal ons ding kunnen doen zonder enige beperkingen (f*k Covid), maar zijn al superblij en enthousiast dat we terug gestart zijn en toch in groep op een veilige manier toch terug kunnen connecteren, samen bewegen, samen onthaasten. 

Zoek jij nog een leuk plekje voor een brainstorm-meeting met je collega's of een workshop in je bubbel? Zowel woensdag- en vrijdagavonden als weekends zijn mogelijk! Contacteer me en ik help je graag verder!

Puuure groetjes, 

Lynn 

Top