#wistjedatjes

welkom Sabrina en Leen!
27/12/2022, 12:05

Bijna een nieuw jaar en leuk om ook vanaf januari terug yang-yoga in ons atelier aan te bieden met 2 nieuwe puuure teachers erbij! 

Welkom Sabrina voor onze pittige vinyasa's!

Waar Sabrina's hart sneller van slaat: yoga (what else!), het zonnetje op een koude winterdag, een koffiekoek op zondagochtend, de geur van versgemalen koffie, de fratsen van mijn hond, luidkeels zingen in de woonkamer

meer over Sabrina? check hier of reserveer snel je plaatsje en rol je mat mee uit. 
woe 11, woe 18 of zond 29 januari!Welkom Leen voor onze zalige hatha flows!

Leen aan het woord: 
Al van jongs af aan wist ik dat ik later iets met kinderen wou gaan doen. De studie van kleuterleidster was dan ook voor de hand liggend. Jaren heb ik me helemaal voor mijn job gesmeten. Tot het moment dat ik merkte dat al mijn energie daarin verdween. Een aantal jaren geleden kwam daarom de bewuste keuze om halftijds te werken, zodat er ook nog wat energie was om dingen te doen die ik echt leuk vind. Zo kregen mijn partner en de familie wat extra verdiende aandacht en liefde.

In 2018 kwam yoga op mijn pad en al snel stond ik enkele uren per week op de mat of hing ik in een hangmat yoga te beoefenen. In 2019 volgde er een ‘Yoga Teacher Training’ in Gent, aansluitend behaalde ik in 2020 hiervan mijn diploma. 😊

Helaas belandden we in 2020 in de meeste gekke jaren die we ons konden inbeelden. Gelukkig mogen we nu weer volop genieten van elkaar en van live yoga-lessen. Ik kreeg de kans om yoga te beoefenen met gelijkgestemde zielen en zette zo heel voorzichtig mijn eerste stapjes als yogadocent. Buiten het lesgeven volg ik zelf ook les en leer daardoor nog dagelijks bij!

Zo dankbaar voor dit nieuwe avontuur bij Atelier Puuur.

meer over Leen? check hier of rol je mat mee uit op donderdag 19 of 26 januari!

- Together Everyone Achieves More -

xoxo Lynn en Lieselot

Top