#wistjedatjes

XL THEMALESSEN
14/04/2022, 17:00

Behalve onze reeksen, bieden we ook maandelijks een XL Themales aan!

Wat staat er op de planning: 

21 APRIL ~ Yin Yang de Lente in!


Het zonnetje is daar (meestal toch🙈), nieuwe vibes, opruimdrang,…
Voel jij ook aan jezelf en alles en iedereen om je heen dat er wat is veranderd. Er hangt een hele andere energie in de lucht, mensen zijn vrolijker, je ziet overal bloemen en nieuwe blaadjes verschijnen en je hebt opeens zin om zaken eens grondig aan te pakken. Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde zijn lever– en galblaas verbonden met de lente. Hét moment dus om deze meridianen extra te stimuleren in (Yin-) yogahoudingen en zo de 'chi' of 'energie' goed te laten stromen door ons hele lijf!
Je mag je verwachten aan een uitgebreide yin-yang yogasessie, waarbij we zachte yin yoga en pittige vinyasa zullen combineren. Zo ben jij energetisch helemaal klaar voor de lente!

16 mei ~ Chinese Hoofdmassage Stretch & Relax

Ontspannen & onthaasten.

We beginnen deze XL sessie met jou enkele drukpunt-technieken van de Chinese hoofdmassage aan te leren. Dit zetten we meteen om in de praktijk door deze massagetechniek bij elkaar te proberen. Door middel van die drukpunttechniek en de lichte massages verlicht je spanningen in de nek, hoofd en schouders én los je mogelijke energieblokkades op.

Nadien vloeit de sessie over in een rustig en zalig Stretch & Relax lesje. Enkele diepe en zachte stretches met focus op benen, schouders en borstkas om jouw zen-status helemaal te vervolledigen.

Theetje, olietjes en diepe rust allemaal inclusief uiteraard!


5 juni ~ PUUUR Duo TIme

Heerlijk connecteren in deze partner-les waar we door middel van leuke oefeningen elkaar uitdagen, samenwerken en extra connecteren. We bieden elkaar evenwicht, tegengewicht, steun en hulp. Ook eindigen we voor wie wil met enkele basis duo-acro houdingen om de acrobaat in je boven te halen en je helemaal toe te vertrouwen aan je partner.

Dus doe mee met je partner, zus, bestie, mama of papa,... kan allemaal!

Zoals gewoonlijk eindigen we de les weer met een heerlijk drankje en voorzien we ook een klein knabbeltje.

Je schrijft je in deze les in als duo. Ben je alleen maar volg je graag de les? Stuur ons een berichtje en dan kan jij voor 25 euro deelnemen en matchen we jou met een andere solo-puuure deelnemer! :)


Rol jij mee je mat uit?

Koop via onze agenda een XL-les aan en schrijf je snel in! Beperkte plaatsjes

xoxo Lynn & Lizzy

Top