IN DE KIJKER

Workshops, themalessen en nieuwigheden in de kijker om puuure goesting van te krijgen om deel te nemen en jouw me-time moment in te plannen. 

Klaar voor de zomer?
17/06/2022, 15:39

 Heb jij een heerlijke vakantie gepland van enkele dagen of misschien wel weken of maanden?! geniet ervan!! 

Of toch eerder zalig een vakantie in je eigen achtertuin? of op zomers tempo gewoon doorwerken? wat jouw plannen ook zijn, blijf ook deze maanden tijd maken voor jouw me-time moment. 💆‍♀️

Onze reeks loopt bijna op zijn einde, maar niet getreurd! Ook in de zomer blijven wij niet stil zitten. Voor de zomer kiezen wij niet voor een reeks, maar voor losse lessen zodat jij kan volgen wanneerje past tussen je vakantie(s) door :). 

Wij hebben een volledig zomeraanbod klaar én daar kan jij makkelijk van mee genieten met het zomerabonnement (jul-sept), dat is 1x betalen en 3 maanden lang alle lessen kunnen volgen, zoveel je wil 😍!

Maar heel weinig op Belgische bodem en gewoon los enkele lesjes meepikken? Ga dan voor onze flexikaart (10 beurten) of sporadische losse lesjes. Kortom, voor ieder wat wils. 

het lessenrooster vind zoals steeds in onze agenda en daar kan je meteen ook het abonnement aankopen en je inschrijven voor de lessen ☺️

tot op de mat, onder de belgische zon☀️

xoxo Lynn & Lizzy

Top