IN DE KIJKER

Workshops, themalessen en nieuwigheden in de kijker om puuure goesting van te krijgen om deel te nemen en jouw me-time moment in te plannen. 

Let's get away!
17/06/2022, 16:02

Tadaa!! Na Afrika en Europa, werd het ook tijd om eens een getaway te organiseren in ons eigen prachtige landje én dat op een wonderlijke locatie! Wauw, we staan zelf echt versteld van wat een pareltjes België toch wel te bieden heeft.

Wat kan je verwachten?
Genieten en ontspannen, ontdekken en bijleren en ook gewoon een gezellig samenzijn, even weg van alle drukte. Drie dagen zelfzorg, onthaasten, connecteren, bewegen en beleven, kortom een lang weekend puur en bewust gewoon zijn.

Naast de dagelijkse yoga- en pilatessessies door jullie immer-enthousiaste docentes, zetten we ook deze drie dagen in op zelfzorg en onthaasten met interessante workshops, op ontdekking in de omgeving te midden van de natuur, zalig een frisse neus opsnuiven buiten en ook cosy binnen. Samen verbinden, puuur me-time en rust. Kortom, niks moet…niksen mag. En zoals altijd voorzien we ook healthy soulfood om je ziel, maag en mind extra happy te maken.


Interesse? Plaatsjes zijn zeer beperkt!
Check it out

Top